Integritetspolicy: Åkerblom Kommunikation

rose, rose in garden, garden

Jag vill att du ska känna dig trygg i dina kontakter med mig. Därför har jag anpassat min hantering av personuppgifter till dataskyddsförordningen, GDPR.

Din personliga integritet är viktig för mig. Jag skulle till exempel skulle aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag. Nu samlar jag ju heller inte in så många uppgifter, men det kan vara skönt att veta hur jag tänker i alla fall.

När och varför samlar jag in dina personliga uppgifter?

Jag samlar in personuppgifter när du kontaktar mig via e-post, telefon eller via formuläret på webbplatsen. Det är uppgifter som du själv uppger till mig, inte som jag har fått av någon annan. Jag sparar informationen om dig för att vi ska kunna ha kontakt och ett bra samarbete och också för att kunna erbjuda dig fler tjänster framöver.

Dessa uppgifter om dig lagrar jag:
• Namn
• Kontaktuppgifter (till exempel företagsnamn, e-post och telefonnummer).
• Din kommunikation med mig (det som jag behöver i mitt arbete).

Uppgifterna som jag har sparade om dig sparar jag så länge vi har ett samarbete. Om vi avslutar vårt samarbete kommer jag att spara uppgifterna i upp till 3 år och det är för att kunna ha kontakt och support om du har frågor och för att kanske göra förfrågan om du vill ha mer hjälp med din kommunikation framöver.

Du har rätt till dina uppgifter
När du vill kan du ta tillbaka till samtycke till att jag sparar dina personliga uppgifter. Du kan också begära en kopia av de uppgifter jag har, göra ändringar i dem eller be mig att radera dem. Hör av dig till mig på maria@akerblomkommunikation.se så hjälper jag dig med det. Efter radering av dina uppgifter äger vi inte rätt att skicka nyhetsbrev eller liknande till dig.

Du kan inte begära att jag raderar eventuella uppgifter som jag är tvungen att spara av administrativa, legala eller säkerhetsskäl.

Jag har säkerhetsåtgärder för att trygga din personliga information. Min webbplats använder bland annat SSL. All information överförs krypterat (SSL) och kan endast att göras tillgänglig för de som godkänts med särskilda rättigheter för dessa system och som är skyldiga att hålla informationen konfidentiell. Ingen känslig information lagras på de servrar jag använder.