Planera din kommunikation.

Hjälp och strategi för att lyfta din kommunikation.

Någon att bolla tankar och idéer med

Du har allt att vinna på att planera din kommunikation. Kommunikation händer som du säkert vet alltid på mottagarens villkor. Därför ska du se till att möta dina kunder på rätt plats, med rätt budskap.

Vänd dig till mig när du vill ha ett bollplank att lägga upp strategier för din kommunikation med. Det kan gälla sådant som vilka dina målgrupper är och hur du når dem framgångsrikt.

Planera din kommunikation

En bra kommunikation börjar med en genomtänkt plan. Precis som du planerar allt annat i ditt företag behöver du planera din kommunikation.

Vad är det du vill kommunicera? Vilka budskap är viktigast? Stämmer budskapen med era mål? När ska du göra vad och vilka är målgruppen? Hur ska du nå dem? Frågor som dessa är grunden till en välfungerande kommunikation.

Jag hjälper dig att göra en kommunikationsplan, eller vägleder dig till att ta fram en själv. Det gör stor skillnad bara att ha någon annan person att bolla sina tankar och idéer med. Jag stöttar dig i din planering och hjälper dig gärna också med genomförandet (produktion av innehåll) om du vill.

Behöver du till exempel hjälp med:

  • Stöd och råd
  • Analys, reflektion och strategier
  • Texter och budskap
  • Webb och sociala media
  • Kommunikationsplanering
  • Val av kommunikationsverktyg
Maria Åkerblom, som driver kommunikationsbyrån Åkerblom Kommunikation, sitter vid sin dator redo att hjälpa ditt företag med er kommunikation.