Fyra favoritappar för din kommunikation

Fyra appar som hjälper dig i din kommunikation, av Åkerblom Kommunikation.

Jag vill tipsa om några av mina favoritappar, som hjälper mig i vardagen. Jag strävar hela tiden efter att hitta enkla lösningar, som kompletterar de mer omfattande program jag arbetar i.

1. Snapseed

Snygga bilder är ett bra sätt att inspirera dina besökare och potentiella kunder. Snapseed är enkel och snabb för nybörjaren. Jag gillar speciellt funktionerna för kurvor, vitbalans, beskärning och ramar. Appen är gratis och finns till både iPhone och Android.

2. Canva

Designappen Canva hjälper dig att skapa professionella bilder till sociala medier, presentationer och mycket mer. Snyggt och enhetligt innehåll i dina kanaler stärker ditt varumärke. I Canva kan du lägga upp dina färger, spara och återanvända designer, få stöd till format, eller göra egna format. En toppenbra app, helt enkelt.

3. Google Kalender

Jag har testat så många olika planeringsverktyg och har nu faktiskt landat i Googles egen kalender. Genom att skapa olika kalendrar för olika områden (privat familjen, företaget) och färgkoda händelser för olika uppdrag, får jag en god överblick över planering och uppgifter både i mobilen och på datorn.

4. InShot

Jag är nybörjare på video. Då tycker jag att appen InShot är en enkel och intuitiv videoredigeringsapp. Appen som ger dig möjligheten att skapa videor, redigera bilder och skapa olika kollage. Du kan klippa din video, ändra hastighet, lägga till musik och text.