Hej, det är jag som är Maria Åkerblom

På bilden syns Maria, som äger den lilla kommunikationsbyrån Åkerblom Kommunikation.

Jag är så glad att du är här. Det betyder antagligen att du precis som jag är nyfiken på och vill veta mer om kommunikation. Kanske är du företagare som liksom jag jobbar stenhårt med din firma, har tydliga mål och visioner och vill hjälpa andra att uppnå sina. Då kan det vara smart att fokusera på din kärnverksamhet och ta hjälp med sådant som stöttar den. Kommunikationen, till exempel.

Åkerblom Kommunikation är mitt företag och med det vill jag dela med mig av den kunskap och erfarenhet som jag har av att arbeta som webbredaktör, informatör och kommunikatör i olika branscher. Allt från skogsindustrin, till flygtillverkning och senast inom Region Sörmland.

När du kommer till mig vill jag att du ska känna dig välkommen, trygg och omhändertagen. Jag hjälper dig att reda ut dina kommunikationsbehov och guidar dig till en bra lösning som stöttar dina företagsmål.

Du kan kontakta mig helt förutsättningslöst och får då en halvtimme kostnadsfritt, där vi går igenom vad du behöver för att bättre nå fram med dina budskap.

Det är bara att klicka på kontaktknappen och skicka ett meddelande, så hörs och ses vi snart!

<< Tillbaka